lauantai 28. tammikuuta 2012

Sekametelisoppa

Jäinen Neva. 


Privet Pietarista!

Paluu, no se oli ja meni. Nyt tuntuu, etten olisi poissa ollutkaan. Arkeen pääsen kiinni vasta ensi viikolla, kun luennot alkavat tiistaina. Nyt ihmettelen päivien pituutta ja vapaiden tuntien määrä. Ei voi tehdä mitään. Ei tarvitse tehdä mitään. Oleminen se vasta kuluttavaa onkin. :)

Ensimmäinen päivän vain lojuin kämpillä, mutta eilen ja tänään olen ollut aavistuksen tehokkaampi. Eilen oltiin kavereiden kanssa syömässä ja istumassa iltaa lähikuppilassa. Tänään tehtiin Jonaksen kanssa valokuvauskierros hyisessä pakkassäässä. Valokuvausta hankaloitti se, että ilman hanskoja pystyi olemaan just ja just pari minuuttia. Pakkanen huitelee parinkympin tuntumassa.

Eremitaasi pakkaspäivänä.
Ihanaa nähdä aurinkoa.

Paatti.

Vilukissa.

Piti mennä kauppaan, mutten sit mennytkään.
"Kauppa on muuttanut. Vartija ei tiedä uutta osoitetta.
Älkää koputtako, kiitos."

Nevskillä ei lunta näy. Se on varmaan siivottu pois.

Mun portin viereen on parkkeerattu
hostellin söpö mainosauto.
Hostelli on samalla sisäpihalla mun kämpän kaa.

Eilen käytiin syömässä armenialaisessa Kilikiassa. Siellä oli hyvää ruokaa ja tosi ystävällinen palvelu, ja mikä parasta, sinne on mun kämpiltä ehkä 500 metriä. Ruokakuvaus jäi vähän vajavaiseksi, koska ravintolassa oli tosi hämärä eikä kuvat oikein onnistuneet.


Hatsapuri kananmunalla. Aika hyvää, vaikka toi
semiraaka kananmuna vois äkkiseltään tuntua ällöttävältä. 

Jonas ja liha-annos.

Oon myös tehnyt huoneessa pieniä sisustustöitä. Vuoranantaja osti meillä joskus syksyllä lämpöteippiä, ja eristin sillä ikkunat. Nyt täällä tarkenee paremmin, kun ei käy viima ikkunan raoista. Lisäksi sisustusinnossani lisäsin kuvia mun vaatekaapin kuvakollaasiin.


<3

Kämpässä on tapahtumassa sellainen muutos, että venäläinen Polina muuttaa tänään pois ja tilanne tulee hollantilainen jätkä. Ukrainalainen kämppis oli vähän sitä mieltä, että olisi kivempaa asua vain naisten kesken, mutta kokeillaan nyt näin.

Hauskaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti